Bidadari ni semua wangi..taktau nak pilih yang mana..
azza,
Shah Alam,Selangor.
0199244582


Bidadari Fragrance memang yang terbaik..bau macam ori dan tahan lama..
Ezly,
Pasir Gudang, Johor.
0127495436


kak, ada kawan tu dia nak test bidadari tahan ke tak..jadi,dia pakai bidadari kat tangan kanan,perfum ... .... kat tangan kiri,dia pun cuci..bau bidadari masih kekal, bau perfum ... ... hilang.Baru dia percaya yang Bidadari memang kekal baunya..
Liza,
Taman Rinting, Johor.
0137523472


..ramai operator kat kilang saya suka bau Rush 2..diaorang kata wangi sangat. Baunyapun tahan lama.Tu yang diaorang suka.
Angah,
Petaling Jaya
0193075452
b>

Aritu akak gi KL,dia kata akak bau wangi, dia tanya pakai perfume ape..akak cakap Issey Miyake yang Bidadari Fragrance punya..dia kata wangi sangat..terus dia nak pun nak beli.
Nik Suria,
Kuala Krai,Kelantan
0199973232


Kak, aritu masa member ofis dok try sampel perfume,Perfum Dream by Anna Sui tu tertumpah..lepas tu, baunya dah semerbak satu ofis..sume officemate lain tanya bau ape ni..bau ape ni yang wangi sangat ni..
Zila,
Bandar Baru Permas Jaya,Johor
0137178040


orang paling suka pakai Live by JLO..hemm..rasa nak makan..suami orang pun suka orang pakai Live ni..
Siti,
Melaka.
0142667578


Sha, Pure Purple by Hugo Boss tu wangi betul ek bau dia..
Nurul,
Puchung.
0123313619


Kak, yang 26 botol tu adik saya punya, dia nak jual..kali ni saya nak try Jadore by CD pulak..syaza suka bau Pure Purple tu..
Aisyah,
Pasir Gudang, Johor.
0197361443


Kak Anie, arini ena nak order lagi..nak 50 botol yang 4ml, kakak ena nak jual kat tempat kije dia..ramai suka sebab wangi2 dan tahan lama
Ena,
Kuala Terengganu.
0137700377


Salam Along. MMg diakui Wangian BF semua power. Achik paling suka Midnight Fantasy, bau dia Puhhhhh...my Hubby pun suka. Wangian rumah tu pun Ok. dah 1 week achik pakai still lg wangi. kwn2 dtg umah tanya, apa wangian Achik pakai. Apa pun GOOD Luck
Hsnira,
Kuala Lumpur.
013 2103902



Masa 1st dapat tau psl bf kat internet hati trs terpikat nak order, dapat je trs try, warghh memg wangi,ape lg trs bg member try, tak smp 10 minit da 10 org yg order..hik hik..memg berbaloi..smp ptg bau pun melekat walau da basuh sbb nak solat.. - MAWARDAH

February 18, 2010 6:55 PM

3 comments:

Pn Shaini said...

Dah cuba Bidadari? berilah testimoni ikhlas anda..

Anonymous said...

Salam Along. MMg diakui Wangian BF semua power. Achik paling suka Midnight Fantasy, bau dia Puhhhhh...my Hubby pun suka. Wangian rumah tu pun Ok. dah 1 week achik pakai still lg wangi. kwn2 dtg umah tanya, apa wangian Achik pakai. Apa pun GOOD Luck

mawardah said...

masa 1st dapat tau psl bf kat internet hati trs terpikat nak order, dapat je trs try, warghh memg wangi,ape lg trs bg member try, tak smp 10 minit da 10 org yg order..hik hik..memg berbaloi..smp ptg bau pun melekat walau da basuh sbb nak solat..